Nelli Auriola

Projektikoordinaattori, Demokratia ja osallisuus, Sitra
Kuva: Miikka Pirinen / Sitra
Kuva: Miikka Pirinen / Sitra

Kuka?

Nelli toimii projektikoordinaattorina Kansanvallan peruskorjauksen tiimissä, jonka tavoitteena on vahvistaa Suomen asemaa uudistumiskykyisenä demokratian mallimaana.

Tällä hetkellä Nelli työskentelee Kirjastoista kansanvallan foorumeita -hankkeen parissa. Hanke pyrkii tuomaan päättäjiä ja kansalaisia lähemmäs toisiaan ja luomaan kirjastoista sekä fyysisiä että virtuaalisia keskustelevan ja osallistavan demokratian areenoita.

Mitä?

Nelli on kerännyt projektikoordinointikokemusta sekä Aalto-yliopiston Mikkelin kampuksen yritysyhteistyövastaavana, että Management Eventsillä yritysjohdon kutsuvierastilaisuuksien parissa.​ Tämän lisäksi Nellillä on vuosien kokemus myynti- ja asiakaspalvelutehtävistä, mistä hänelle on jäänyt ihmislähtöinen ja -läheinen ote projektityöskentelyyn.

Keväällä 2020 Nelli valmistui kauppatieteiden kandidaatiksi Aalto-yliopistosta, Aallon englanninkieliseltä BScBA-linjalta Mikkelistä. Syksyn 2019 hän vietti vaihto-opiskelijana Yhdysvalloissa, University of Nebraska at Omaha:ssa.

Häh?

Nelli iloitsee auringosta, livemusiikista ja loistavista kirpputorilöydöistä. Tällä hetkellä suurin osa Nellin vapaa-ajasta kuluu nyrkkeilyhanskat kädessä.

Nellin saa, lähes poikkeuksetta, aina ylipuhuttua kaveriksi mukaan teatteriin, tanssitunnille tai karaokeen.

Mistä on kyse?