ihmiset

Niina Nevala

Assistentti, Demokratia ja osallisuus

Kuka?

Niina toimii Demokratia ja osallisuus -teeman sekä Uudet vaikuttamisen tavat -projektin assistenttina. Niinan vastuualueisiin kuuluvat tapahtumien ja tilaisuuksien järjestely, sidosryhmätapaamisten organisointi, asiakkuudenhallinta, projekti- ja hanketyön tuki sekä hankinta- ja sopimusprosesseissa avustaminen.

Mitä?

Niinaan kannattaa olla yhteydessä, jos haluaa sopia tapaamisia tai tehdä yhteistyötä esimerkiksi tapahtumien saralla. Niina on aiemmin kerryttänyt osaamistaan niin immateriaalioikeuksien parissa kuin projektityössä sekä toiminut useissa eri asiakaspalvelurooleissa sekä suomalaisten että kansainvälisten asiakkaiden kanssa. Koulutukseltaan Niina on filosofian maisteri, joka katsoo asioita humanistisesta näkövinkkelistä sekä toimii mieluusti eri alojen ihmisten kanssa yhteen. Aiemmat roolit ovat opettaneet Niinalle asiakaslähtöisyyttä ja vahvan yhteistyön merkitystä, jotka korostuvat myös sidosryhmätyössä.

Häh?

Niinan sydäntä lähellä ovat hyvinvointia edistävät asiat, kuten (avanto)uinti, eksoottiset tai ihan tavalliset saunat, uusien elokuvien tuijottelu, erilaiset pallopelit sekä penkkiurheilun että oman aktiivisuuden näkövinkkelistä sekä retket luonnossa esimerkiksi merellä meloen tai kalliolla eväitä syöden. Niina innostuu myös museoissa haahuilusta ja uskoo, että tulevaisuudessa yhä useammat taidekokemukset ovat interaktiivisia.