Nuppu Stenros

Asiantuntija, Sitran juhlavuosi, Ratkaisu 100, Sitra

+358 (294) 618 278

Kuka?

Nuppu Stenros vetää Sitran ja Heurekan yhteistä, nuorille suunnattua Seitsemän sisarusta tulevaisuudesta -kiertuetta. Nuppu selvittää myös, minkälaista tulevaisuusviritteisiä keskusteluja nuoret käyvät yhteisöllisissä ja digitaalisissa kanavissa. Nuppu kokee tärkeänä, että sata vuotiaan Suomen nuoret eivät ole vain tekemisen kohde, vaan ovat aktiivisesti mukana tekemässä tulevaisuutta.

Ratkaisu 100 -tiimissä Nuppu murtaa vallalla olevia virheellisiä käsityksiä eli myyttejä, jotka liittyvät jokaisen kykyjen parempaan tunnistamiseen. Sen lisäksi hän vastaa Ratkaisu 100 -kisan kumppanuuksista MediaHub Helsingin ja SuomiAreenan kanssa.

Mitä?

Nuppuun kannattaa olla yhteydessä, jos osallisuus, yhteiskehittely, SuomiAreena, sosiaalinen media tai nuorten mukaan kytkeminen Suomen ja Sitran juhlavuonna kiinnostaa.

Taustaltaan Nuppu on tuottaja ja tv-toimittaja. Hän on kunnostautunut transmediassa eli tuotannoissa, joissa tarinaa ja sisältöjä kuljetetaan useissa kanavassa yhtä aikaa. Sen lisäksi hän on pyörittänyt tuotantoyhtiötä, joka manageerasi räppäri Signmarkin kansainvälistä uraa, tuottanut Docventures-TV-ohjelmaa ja ollut tuomassa maker-kulttuuria Suomeen.

Häh?

Uteliaana kehittäjänä Nuppu on aina valmis innostumaan uudesta ja laskeekin harjaantuneimmaksi kyvykseen heittäytymisen. Nuppu on soittanut festareilla Europen kanssa ja huiputtanut vuoren Himalajalla. Hän oppii parhaiten kokeilemalla ja uskoo, että eniten saadaan aikaan, kun tehdään yhdessä.

Nuppu uskoo, että tulevaisuudessa demokratia on joukkoistettu teknologian avulla ja osallistuminen oman elämän merkittäviin päätöksiin on helpompaa. Valinnat sitä kohti tehdään tänään ja se inspiroi häntä joka päivä.

Tältä kirjoittajalta

Luitko jo?

Mistä on kyse?