Siirry suoraan sisältöön

Paula Laine

Sitra

+358 (294) 618 487

Kuka?

Paula Laine vastaa Sitran ennakointi- ja strategiatoiminnoista. Kestävän hyvinvoinnin visio sekä mm. Sitran Megatrendit syntyvät Paulan luotsaamassa ennakointitiimissä. Strategiatiimi puolestaan fasilitoi Sitran omaa strategiaa sekä arvioi Sitran toiminnan yhteiskunnallista vaikuttavuutta.

Mitä?

Paula on loputtoman kiinnostunut tulevaisuudesta, eikä aina ymmärrä, kun päivän polttavat asiat ajavat tulevaisuuden edelle. Tulevaisuus tehdään nimittäin tässä hetkessä ja monella saralla meillä on jo tulenpalava kiire tarttua uudistuksiin, jotta menestymme myös jatkossa.

Paulan työura jakautuu aikalailla tasan globaalin liiketoiminnan sekä yhteiskunnallisen muutoksen kesken. Kokemusta esimiestyöstä ja johtamisesta on kertynyt viitisentoista vuotta. Johtajuudessa Paulaa kiinnostaa erityisesti johtamisen tulevaisuus sekä strategisen uudistumisen johtaminen.

Opinnot Teknillisessä korkeakoulussa painottuivat systeemianalyysiin sekä yritysstrategiaan. Suuri osa opeista, kuten systeemiajattelu, ovat päivittäisessä käytössä edelleen – samalla, kun osa strategia- ja johtamisopeista on jo kehittynyt eteenpäin valtavasti työuran aikana.

Häh?

Paula asuu pienellä hevostilalla, jota hän vapaa-ajallaan kehittää kohti energiaomavaraisuutta.

Tutustu Paula Laineen CV:hen.

Tältä kirjoittajalta

Luitko jo?

Mistä on kyse?