Riina Pulkkinen

Johtava asiantuntija, Sitra


Kuka?

Riina Pulkkinen on osa Sitran Ratkaisu 100 -tiimiä. Riina vastaa siitä, että haastekilpailu toteutuu mielekkäänä ratkaisijoille. Riina etsii jatkuvasti keinoja siihen, miten ihmiskeskeisen kehittämisen menetelmät saataisiin sekä Ratkaisu 100:n tiimien että Sitran omaankin käyttöön.

Mitä?

Riina on kehittänyt erilaisia innovaatioympäristöjä ja on kokenut muotoiluajattelun kouluttaja. Taustalla on työvuosia fasilitoijana, yrittäjänä ja tutkijana. Riina on valmistunut Tampereen yliopistosta hallintotieteiden maisteriksi.

Riina on kärppänä vastamassa kysymyksiin, jotka koskevat Ratkaisu 100:n sisältöjä, innovaatioprosessien fasilitointia tai palvelumuotoilua.

Häh?

Riinan luottopakki on tulevaisuuskoira Hertta, jonka kanssa tehdään kävelylenkkejä Helsingin keskustan kahviloihin tai Hervannan koirapuistoihin. Hertan lisäksi iloa elämään tuovat perhe, jumppailu ja satunnainen hassuttelu.

Riina uskoo, että luovuus tai innovatiivisuus eivät ole luonteenpiirteitä. Ne ovat taitoja, jotka kaikki meistä voivat oppia.

 

Tältä kirjoittajalta

Luitko jo?

Mistä on kyse?