Saara Malkamäki

Asiantuntija, Sitra

+358 (294) 618 236

Kuka?

Saara Malkamäki rakentaa Sitran tiimissä Suomeen uutta kansallista toimijaa, joka tarjoaa hyvinvointitietoja eri tietolähteistä hyötykäyttöön palvelemaan tutkimusta ja tuotekehitystä. Strategisen ja toiminnallisen suunnittelun lisäksi Saaran tehtäväkenttään kuuluvat hankkeen sidosryhmäsuhteet ja yhteistyön edistäminen. Hän etsii aktiivisesti parhaita käytäntöjä ja malleja maailmalta, koordinoi ja kasvattaa kansainvälistä yhteistyöverkostoa sekä valmistelee opintomatkoja.

Mitä?

Saaralta löytyy osaamista asiakaslähtöisten palvelujen suunnittelusta, liiketoiminnan kehittämisestä sekä asiakas- ja sidosryhmäyhteistyöstä. Viimeisen kuuden vuoden aikana hän on tehnyt töitä myös viestinnän, uusien rahoitus- ja yhteistyömallien, yhteiskunnallisen markkinoinnin ja vaikuttavuuden parissa. Hän on tuloksellisesti kasvattanut verkostotoimintaa sekä kehittänyt julkisen, yksityisen ja kolmannen sektorin toimijoiden välistä yhteistyötä.

Häh?

Kevään kynnyksellä Saaran vaistot herkistyvät ja musiikki täyttää nuoren rouvan illat ja viikonloput. Saara on riemukas euroviisufani, joka on viimeisen neljän vuoden ajan pakannut laukkunsa ja suunnannut sinne, minne euroviisut hänet vievät. Saara viihtyy matkailun parissa ja on matkustanut yhteensä 60 maassa.

Saara uskoo, että tulevaisuudessa hyvinvointia tuovat uudenlaiset mallit, jotka mahdollistavat tulojen jakautumisen nykyistä tasaisemmin.

Tältä kirjoittajalta

Luitko jo?

Mistä on kyse?