Saara Rimon

Asiantuntija, Kestävä arki, Sitra
Kuva: Miikka Pirinen
Kuva: Miikka Pirinen

Kuka?

Saara Rimon

Saara Rimon vetää pienyrityksille suunnattua Fiksu arki -yrityskilpailua ja auttaa yrityksiä kehittämään kilpailukykyisiä tuotteita ja palveluita, jotka innostavat suomalaisia tekemään kestäviä valintoja arjessa. Verkostot muuttuvat hänen hyppysissään aktiiviseksi ja tekeväksi joukoksi, joka ahkeroi yhteisen päämäärän puolesta.

Mitä?

Saara on kokenut projektijohtaja ja tekee mielellään asioita, jotka innostavat häntä. Ihmisten kanssa yhdessä tekeminen on tärkeää. Koulutukseltaan hän on kauppatieteiden maisteri, mutta enemmän hänen luonnettaan ja työtapaansa ovat muokanneet ulkomailla vietetyt työ- ja opiskeluvuodet.

Jos mahdollisuus kestävämpään elämään erilaisten kokeilujen kautta saa sinut säkenöimään, ota yhteyttä Saaraan. Saara osaa myös kertoa elokuussa 2017 päättyneeseen Tulevaisuuden työpaikka -projektiin liittyvistä asioista. Siinä hän houkutteli työpaikat kohtaamaan tulevaisuuden työelämän motivoituneina ja innostuneina sekä tarjosi tähän hyödyllisiä työkaluja kaikkien käyttöön.

Häh?

Matkustelu ja eri maiden tanssilajiharrastus ovat jääneet nuoruusvuosista päälle ja aktiivisen elämän vastapainoksi onkin välillä joogattava.

Saara toivoo, että voi inspiroida pieniä ja isoja yrityksiä kehittämään kestävää liiketoimintaa kuluttajille suunnatuista tuotteista ja palveluista – ja löytämään toisensa.

Tältä kirjoittajalta

Luitko jo?