Saara Rimon

Asiantuntija, Sitra

+358 (294) 618 448

Kuka?

Saara Rimon houkuttelee työpaikat kohtamaan tulevaisuuden työelämän motivoituneina ja innostuneina sekä tarjoaa tähän hyödyllisiä työkaluja. Tulevaisuuden työpaikka -projektin verkostot muuttuvat hänen hyppysissään aktiiviseksi ja tekeväksi joukoksi, joka ahkeroi yhteisen päämäärän puolesta.

Mitä?

Saara on kokenut projektin johtaja ja tekee mielellään asioita, jotka innostavat häntä. Ihmisten kanssa yhdessä tekeminen on tärkeää. Koulutukseltaan hän on kauppatieteiden maisteri, mutta enemmän luonnetta ja työtapaa ovat muokanneet ulkomailla vietetyt työ- ja opiskeluvuodet.

Jos uudistuminen työpaikalla saa sinut säkenöimään ja olet sitä mieltä, että työpaikka uudistuu vain ihmisten avulla, ota yhteyttä Saaraan, Tulevaisuuden työpaikka -projektin vetäjään.

Häh?

Matkustelu ja eri maiden tanssilajiharrastus ovat jääneet nuoruusvuosista päälle ja aktiivisen elämän vastapainoksi onkin välillä joogattava.

Saara ajattelee, että ehkäpä tulevaisuudessa voisimme kätevästi tehdä työtämme ajasta ja paikasta riippumatta tehokkaasti vaikkapa monelle työnantajalle yhtä aikaa.

Tältä kirjoittajalta

Luitko jo?