ihmiset

Sanna-Kaisa Saloranta

Projektikoordinaattori, Uudet vaikuttamisen tavat

Kuka?

Sanna-Kaisa Saloranta eli Sannis työskentelee projektikoordinaattorina Uudet vaikuttamisen tavat -projektissa. Projektin tavoitteena on vahvistaa osallistuvaa demokratiaa tekemällä kokeiluja, selvityksiä ja tukemalla uusien osallistumismuotojen käyttöönottoa. Sanniksen työpäivät täyttyvät muun muassa projektin koordinoinnista, avustavista asiantuntijatehtävistä sekä sidosryhmätilaisuuksien tuottamisesta.

Mitä?

Sannis on kerännyt kokemusta Demos Helsingillä, Helsingin yliopiston opetusavustajana ja vapaaehtoistyössä Eettisen kaupan puolesta ry:llä. Hän on valtiotieteiden maisteri, jonka takataskusta löytyy myös liiketalouden tradenomin paperit.  
 
Sannis on utelias pohtija ja kehittäjäsielu, joka haluaa testata teoreettisia ajatuksia myös käytännössä. Hän innostuu arvostavasta keskustelusta, jossa erimielisyydet nähdään rikkautena ja ajattelun annetaan siirtyä täysin uusille alueille.

Häh?


Vapaa-ajallaan Sannis nauttii vuodenaikojen jäsentelemistä luontokokemuksista sekä läheisten seurasta. Osa hänen maailmastaan sijaitsee Alpeilla, joiden rinteillä vaeltaessa saa aina parhaat oivallukset.