Sara Yrjönmäki

Sitra

Kuka?

Sara työskentelee harjoittelijana Luontoa vahvistava kiertotalous -projektissa. Kun tiimi tarvitsee tukea taustatutkimuksissa, ideoinnissa tai viestinnässä, Sara on paikalla.

Kiertotalous kiinnostaa Saraa, koska sen avulla on mahdollista koota valtavan erilaisia toimijoita tekemään yhteistyötä ja ratkaista suuria kansainvälisiä haasteita.

Mitä?

Sara on laajentanut omaa kestävyysintoaan kaikkeen, mitä tekee.

Kaksikielisesti kouluttautuneena Sara on aina ollut kiinnostunut kansainvälisyydestä ja globaaleista trendeistä. Kesällä 2020 Sara valmistui Leidenin yliopistosta Hollannista. International Studies -kandiohjelmassa hän suuntasi kansainvälisen politiikan, taloustieteen ja kulttuurin opintojaan yhteiskuntien ja ekosysteemien kipupisteisiin.

Kiertotalous on tullut Saralle tutuksi muun muassa kilpailusta, jossa kehiteltiin ehdotus Hollannin valtion siltojen kiertotalousmalleista sekä harjoittelusta kiertotaloutta kansainvälisesti edistävästä PACE-organisaatiosta Haagissa.

Häh?

Sara ei voi olla juttelematta uusille kansainvälisille tuttavuuksille mainitsematta saunaa ja mökkiä. Jos mökiltä on lähdettävä, parhaat paikat löytyvät vuorilta, linnoista ja konserttisaleista.

Sara uskoo, että ihan jokaisella on oikeus hyvään elämään ja elinvoimaiseen ympäristöön. Juuri siksi Sitran työ on niin tärkeää.

Tältä kirjoittajalta

Luitko jo?