Satu Valorinta

HR assistentti, Sitra

+358 (294) 618 444

Kuka?

Satu Valorinta toimii HR assistenttina Sitran henkilöstöhallinnon tiimissä. HR assistentin tehtäväkenttä on melko laaja ja monipuolinen, sillä assistentti tekee ”vähän kaikkea” aina rekrytoinnin avustamisesta ja perehdytyksestä henkilöstöetuuksien hoitamiseen ja erilaisten raporttien laatimiseen. Satu hoitaa myös käytännön järjestelyitä uusien työntekijöiden aloittaessa ja uusia työsuhteitahan projektiorganisaatiossa riittää!

Haasteita ja uuden oppimista riittää siis jokaiselle päivälle.

Mitä?

Sadulla on monen vuoden kokemus erilaisista assistentin tehtävistä sekä pienyrityksissä kuin isoissa kansainvälisissä organisaatioissakin. Satu on käynyt ammattikorkeakoulun ja valmistunut palveluyrittäjyyden koulutusohjelmasta.

Satuun voi olla yhteydessä kaikissa HR-asioissa mutta etenkin työajanseurantaan ja henkilöstöetuihin liittyvissä asioissa.

Häh?

Vapaa-aika kuluu perheen ja erilaisten harrastusten parissa, joista mainittakoon ulkoilu, lenkkeily, harrastejalkapallo sekä elokuvat. Satua kiinnostaa ihmisen kokonaisvaltainen hyvinvointia ja hän lukee aiheeseen liittyviä blogeja ahkeraan. Toinen lempiaihe on filosofia ja Satu tunnetaankin ystäväpiirissä syvällisistä pohdinnoistaan ja keskusteluistaan mm. elämän tarkoituksesta.