ihmiset

Taina Hanikka

Asiantuntija, Ihmiset ja kulttuuri

Kuka?

Taina Hanikka työskentelee Sitrassa henkilöstön kehittämisen asiantuntijana. Hän on intohimoinen työyhteisöjen kehittäjä, jonka mielestä tulevaisuustalon ihmiset ovat Sitran sykkivä sydän.

Taina kehittää Sitran kulttuuria ja esimiestyötä ja auttaa sitralaisia asiantuntijoita kukoistamaan työssään. Hänen mielestään kaikki mielenkiintoisimmat jutut tapahtuvat organisaation rajapinnoilla ja oman mukavuusalueen laitamilla.

Mitä?

Tainaan kannattaa olla yhteydessä sitralaisten osaamisen kehittämiseen liittyvissä asioissa.

Aiemmin hän on työskennellyt viestintäosaamisen kehittämisen parissa Inforissa ja viestintätehtävissä Kemirassa. Hänellä on kokemusta verkostojen johtamisesta, myynti- ja markkinointityöstä, digitaalisesta viestinnästä sekä tuotekehityksestä.

Häh?

Vapaa-ajalla Taina rakastaa luontoretkiä, aamuista usvaa järven pinnalla, taidenäyttelyitä ja Netflixin scifinörttisarjoja.

Hän uskoo tulevaisuuden olevan juuri sellainen, jollaiseksi sen kuvittelemme. Siksi kannattaakin kuvitella jänniä, ihania ja mielenkiintoisia asioita, joita voi yhdessä robo- ja ihmiskavereiden kanssa tulevaisuudessa kokea.