Ville Koiste

Asiantuntija, Uudistumiskyky, Sitra

+358 (294) 618 202

Kuka?

Ville Koiste on mukana rakentamassa uudistumiskykyistä Suomea edistämällä rajat ylittävien toimijaverkostojen kehittymistä sekä uusia toiminta- ja palvelumalleja erityisesti sote-alalla.

Mitä?

Viimeisimmät vuodet Ville on tehnyt tiiviisti töitä muun muassa digitaalisten terveys- ja hyvinvointi-innovaatioiden parissa. Sukellellessaan monimuotoisissa sidosryhmäverkostoissa hänelle ovat tulleet tutuiksi niin julkisen sektorin toimijat,innovatiiviset startupit ja isot kansainväliset yritykset. Keskeiseksi tehtäväkseen Ville kokee monimuotoisen toimijakentän auttamisen esimerkiksi uusien kumppanien tai palvelumallien löytämiseksi. Kauppatieteellisen koulutuksen lisäksi Villelle on karttunut tietoa ja taitoja muun muassa rahoitusalalta sekä innovaatiotutkimuksen parista.

Häh?

Ville on erityisen kiinnostunut teknologisen kehityksen mahdollistamista palveluinnovaatioista, verkottuneesta taloudesta ja arvonluonnin erilaisista malleista. Vapaa-ajallaankin hän seuraa innovaatioiden uusimpia aaltoja sekä niihin liittyvää keskustelua, muun muassa Twitterin välityksellä. Pitkät kävelylenkit iltaisin ja viikonloppuisin vaimon kanssa auttavat pitämään mielen virkeänä myös kiireisen työtahdin keskellä.

 

Tältä kirjoittajalta

Luitko jo?