Live
Climate Aid Finland konsert
Climate Aid Finland är en konsert, som kombinerar konst och klimatarbete för att aktivera människor genom upplevelser och utöka kolreservoarerna genom en donationskampanj.

Climate Aid Finland konserten hålls den 23 november i slutet av Climate Aid veckan och kulminerar kampanjen. Konserten ordnas i Musikhuset och är gratis för allmänheten. Det är en allkonstnärlig upplevelse av klimatförändringen. Uppträder gör bland annat 150 frivilliga instrumentalister och körsångare i en orkester som förmedlar budskap från olika århundraden.

Vad handlar det om

Climate Aid i ett nötskal

Climate Aid-veckan, som omfattar vetenskap, konst, hopp och handling den 18– 24 november 2019, får stöd av Sitra.

Förutom upplevelser erbjuder Climate Aid en möjlighet att hjälpa till på ett konkret sätt. Små och stora donationer samlas in som används för att utöka kolreservoarerna – myrar och skogar – i Finland och ute i världen.

Climate Aid-rörelsen har Medborgararenan rf som bas och många personer och organisationer deltar i Climate Aid. Rörelsen får stöd av Sitra (huvudfinansiär), EK, FFC, STTK, Akava, S-gruppen, Fortum, Helen, Neste, Tieto, Varma, Positive Impact och Ellun Kanat.

Läs mer om Climate Aid och donations-objekten på www.climateaid.fi.

Vad handlar det om?