Live
Climate Aid Finland -konsertti

Climate Aid Finland -konsertti

Climate Aid Finland -konsertti on elämys, jonka tavoitteena on musiikin avulla vahvistaa yhteisöllisyyttä ja aktivoida toimintaan ilmaston hyväksi.

Kuva: Climate Aid

Sitran tukema Climate Aid -kampanja huipentuu lauantaina 23. marraskuuta pidettävään konserttiin. Musiikkitalossa järjestettävä Climate Aid Finland -konsertti on yleisölle ilmainen monitaiteellinen kokemus ilmastonmuutoksesta. Esiintymässä on muun muassa 150 vapaaehtoisen orkesterisoittajan ja kuorolaisen orkesteri, jonka teokset välittävät viestejä eri vuosisadoilta.

Mistä on kyse?

Climate Aid lyhyesti

Climate Aid -viikko sisältää tiedettä, taidetta, toivoa ja toimintaa 18. – 24. marraskuuta 2019. Climate Aid on ilmastoliike, joka aktivoi ihmisiä elämysten kautta ja kasvattaa hiilivarastoja. Climate Aid sisältää lahjoituskampanjan ja konsertin.

Climate Aid tarjoaa elämysten ohella mahdollisuuden auttaa konkreettisesti keräämällä pieniä ja suuria lahjoituksia, joilla kasvatetaan hiilivarastoja – soita ja metsiä – Suomeen ja maailmalle.

Climate Aid -liikkeen kotipesä on Kansalaisareena ry ja tekijöinä lukuisia henkilöitä ja organisaatioita. Liikkeen tukijoita ovat Sitra (päärahoittaja), EK, SAK, STTK, Akava, S-ryhmä, Fortum, Helen, Neste, Tieto, Varma, Positive Impact ja Ellun Kanat.

Lue lisää Climate Aid -viikon tapahtumista ja lahjoituskohteista Climate Aidin verkkosivulta.

Mistä on kyse?