Live
HIMSS21 & Health 2.0 – European Health Conference
Verkkotapahtuma

HIMSS21 & Health 2.0 – European Health Conference

Digitaalisen terveydenhuollon konferenssi HIMSS21 & Health 2.0 European Health Conference kokoaa terveysalan huippuasiantuntijat ja -yritykset yhteen virtuaalisesti 7.-9.6.2021. Sitran ohjelmassa syvennytään terveysdatan mahdollisuuksiin ja haasteisiin ja julkistetaan Fair Health Data Challenge -haasteen parhaat.

  • 07.06.2021 klo 09:00 - 09.06.2021 klo 17:15
  • Verkkotapahtuma
  • #HIMSS21Europe

Kansainvälisen terveysteknologiayhteisö HIMSSin Euroopan konferenssi järjestetään jälleen virtuaalisena. Tämän vuoden teemoina ovat pandemiasta elpyminen ja hoitovelan lyhentäminen, datan hyödyntäminen integroidun hoidon tukena, tehokas digitaalinen terveys- ja hoitoala, digitaalisesti osaavan työvoiman luominen, tekoäly, data-analytiikka ja potilaskeskeinen hoito, sekä terveyserot muutoksen eturintamassa.

Sitra tuo konferenssin ohjelmaan reilun datatalouden näkökulmaa ja julkistaa Fair Health Data Challenge -haasteen parhaat. Kooste Sitran ohjelmasta on englanninkielisellä tapahtumasivulla.

Konferenssin yhteistyökumppaneina toimivat Sitra, Business Finland, sosiaali- ja terveysministeriö, Helsingin kaupunki, Helsingin yliopisto, HUS Helsingin yliopistollinen sairaala, Oulu Health, Kuopio Health, Turku Science Park, työ- ja elinkeinoministeriö sekä Messukeskus Helsinki. Yhteisenä tavoitteena organisaatioilla on parantaa terveydenhuoltoa tiedon ja teknologian avulla.

Mistä on kyse?