archived
Arvioitu lukuaika 1 min
Tämä sivu on arkistoitu ja saattaa sisältää vanhentunutta tietoa

Veera Heinosesta Sitran viestintäjohtaja

Sitran viestintäjohtajana Heinonen aloittaa 1.3.2013 vastaten viestinnästä ja yhteistyösuhteista.

Julkaistu

Veera Heinonen (s. 1971) on valittu Sitran uudeksi viestintäjohtajaksi. Hän vastaa viestinnästä ja yhteistyösuhteista. Heinonen siirtyy Sitraan tasavallan presidentin viestintäpäällikön tehtävästä. Sitran viestintäjohtajana Heinonen aloittaa 1.3.2013.

Veera Heinosella on monipuolinen kokemus suomalaisen yhteiskunnan eri alueilta. Ennen uraansa ulkoministeriössä hän oli toimittajana ja uutispäällikkönä runsaat kymmenen vuotta muun muassa Yleisradiossa ja Sanoma Oyj:n Taloussanomissa. Vuosina 2003–2006 Heinonen toimi Taloussanomien kirjeenvaihtajana Lontoossa.

Vuonna 2006 Heinonen siirtyi ulkoministeriön palvelukseen; ensin lehdistöneuvokseksi Suomen Lontoon-suurlähetystöön ja myöhemmin ulkoministeriön viestintäjohtajaksi.

– Sitralla on suomalaisessa yhteiskunnassa merkittävä rooli tulevaisuuden näkijänä ja tekijänä, suunnannäyttäjänä. On hienoa päästä mukaan tähän työhön ja koen, että tulevassa tehtävässäni voin hyödyntää yhteiskunnallista sekä journalistista taustaani, Heinonen toteaa.

Koulutukseltaan Heinonen on valtiotieteiden maisteri. Hän on asunut Suomen lisäksi Yhdysvalloissa, Britanniassa ja Itävallassa.

Mistä on kyse?