archived
Arvioitu lukuaika 2 min
Tämä sivu on arkistoitu ja saattaa sisältää vanhentunutta tietoa

Beta.www.sitra.fi – osallistu Sitran uuden sivuston kehittämiseen

Julkaistu

Tällä sivustolla kehitämme uutta Sitra.fi:tä, joka julkaistaan syksyn 2011 aikana. Osallistu kävijäkyselyyn, vaikuta uuteen verkkopalveluun ja voita hotellilahjakortti!

Kyselyyn >>

Ajantasainen ja kattava tieto Sitran toiminnasta ja sen tuloksista löytyy vanhasta osoitteesta http://www.sitra.fi.

Sitra.fi-kehitysprojekti

Sitra.fi-palvelua tehdään avoimessa yhteiskehittelyprojektissa, jonka tulokset julkaistaan kenen tahansa hyödynnettäväksi ja jatkokehiteltäväksi. Tämä koskee niin projektin oppeja ja käytettyjä metodeja ja työkaluja (ks. projektiblogi http://opencorporatesite.posterous.com/) kuin syntynyttä lähdekoodiakin (http://drupal.org/, moduulien sponsoriksi merkitty Sitra).

Keväällä – kesällä 2011 tällä uuden sivuston testiversiolla kokeillaan uusien sisältöjen toimivuutta ja kerätään käyttäjäpalautetta tulevan sivuston ominaisuuksista. Uusia ominaisuuksia julkaistaan betaversioon jatkuvasti.

Projektitiimi:

  • Ylva Fredriksson, Mårten Håkansson ja Jonas Lundqvist, Fröjd
  • Mikko Kiviniemi ja Kerkko Ulmanen, Deasign
  • Janne Toivola, Sininen meteoriitti
  • Karoliina Luoto, Sitra
  • Projektin johto: Teppo Turkki, Ossi Kuittinen, Jari Pasanen ja Peter Bergström, Sitra sekä Karolina Olofsson, Fröjd ja Anna Gullstrand, Deasign

Sisällöntuotannosta on vastannut Sitran viestintätiimi yhteistyössä Sitran asiantuntijoiden kanssa.

Matkan varrella ovat olleet pienemmällä panoksella suureksi avuksi muiden muassa Marjut Mutanen, Sitra, Arttu Kataja, Avarko, Petri Heiramo, Agilecraft, Aki Björklund, H1, Charlotta Turku, Idean, Perttu Tolvanen, Sininen Meteoriitti, Michael Holler, Reaktor ja Janne Jääskeläinen, Aucor.

Olisimme iloisia jos jakaisit kanssamme ajatukset joita beta-versio synnyttää: www.sitra.fi@sitra.fi.