archived
Arvioitu lukuaika 1 min
Tämä sivu on arkistoitu ja saattaa sisältää vanhentunutta tietoa

Punkalaitumen sisäiset uudistajat ja esimiehet luonnon helmassa

(Kirjoittaja: Oili Mölsä, Punkalaidun) Punkalaitumen kunnan sisäiset uudistajat ja esimiehet kokoontuivat 24.4. iltapäiväksi Kokkon Kodalle ja kokeilivat, että irtoavatko ideat paremmin raittiissa ulkoilmassa.

Julkaistu

Punkalaitumen kunnan sisäiset uudistajat ja esimiehet kokoontuivat 24.4. iltapäiväksi Kokkon Kodalle yhteiseen tapaamiseen. Halusimme vaihteeksi kokeilla, että irtoavatko ideat paremmin raittiissa ulkoilmassa.

Paikalla oli parisenkymmentä osanottajaa, mukana oli myös hankevetäjä-Leena. Kahvittelun jälkeen kunnanjohtaja-Lauri  kertoi ajankohtaisista asioista ja tulevaisuuden näkymistä. Maija, Anssi ja Tapani esittivät ”uutisten” muodossa sisäisten uudistajien kuulumisia. Tämä oli todella kiva tapa esittää asia, ei aina tarvita yhden luennoitsijan paasausta ja kymmeniä dioja viestin kertomiseen.

Tämän jälkeen osanottajille annettiin tehtäväksi suorittaa ”päiväkävely”, jonka tuloksena odotettiin uusia ideoita, miten selvitään tulevista talouden haasteista. Kävelytehtävä suoritettiin tälle keväälle epätavallisen kauniissa säässä. Katsastimme samalla kesäteatterin tilat ja kuulosteltiin tulevan kesän näytelmän harjoitusten etenemisestä. Sisäisten uudistajien joukosta löytyy sentään kolme näyttelijää!

Isäntä-Eikka oli paistanut meille makkarat, jotka tietysti maistuivat. Tämän jälkeen kokoonnuimme vielä purkamaan työn tulokset. Raitis ulkoilma oli tehnyt tehtävänsä, ideoita oli syntynyt ja niistä käytiin vilkas keskustelu.

Kaiken kaikkiaan mukava iltapäivä – hiukan erilainen ja tuloksekas!

Oili Mölsä
hallinto- ja talousjohtaja
Punkalaitumen kunta