archived
Arvioitu lukuaika 2 min
Tämä sivu on arkistoitu ja saattaa sisältää vanhentunutta tietoa

100 kehua lisää työntekijöiden työniloa

Neuroliiton Maskun neurologinen kuntoutuskeskus kehitti 100 kehua -työkalun lisätäkseen työntekijöiden työniloa ja edistääkseen uudenlaista palautteenantokulttuuria työpaikalla.

Julkaistu

Työpaikka

Neuroliiton Maskun neurologinen kuntoutuskeskus

Uudistumiskysymys

”Miten kannustaa työntekijöitä löytämään työnilon ja uudistumismyönteisyyden?”

Työkalun nimi

100 kehua – uusi palautteenantokulttuuri työpaikalle

Kenelle?

Kaikille työntekijöille ja laitoskuntoutusasiakkaille.

Työkalun kuvaus

”Olemme käynnistäneet sekä työntekijöiden että kuntoutujien keskuudessa projektin 100 kehua. Olemme hankkineet työpaikalle yhteisen vihon, johon keräämme kehuja työkavereista, heidän tekemisistään yksinään/työpareina/työryhminä, omaksumistamme työtavoista, käytössä olevista välineistä jne.

Työkavereilla on mahdollisuus peukuttaa vihkoon kirjattuja kehuja. Kun 100 kehua on koossa, koko työyhteisö palkitaan. Kun vihko on täynnä, annamme sen asiakkaidemme tarkasteltavaksi ja peukutettavaksi. Peukutuksista selviää, mitä asioita työntekijämme ja kuntoutujamme eniten arvostavat. Henkilöstölle on tärkeää saada palautetta siitä, mitä asiakkaat arvostavat.

Olemme antaneet samanlaisen 100 kehua -vihon myös kuntoutujiemme täytettäväksi. Kun vihko on täynnä, työntekijät voivat tarkastella ja peukuttaa kuntoutujien kehuja. Vihkoja käyttämällä vahvistamme myönteisen palautteen julkista antamista ja arvostuksen välittämistä henkilöstön ja asiakkaiden välillä.”

Haluatko tietää lisää? Ota yhteyttä

Heli Viljanen, heli.viljanen(at)neuroliitto.fi

Mistä on kyse?