BRÄNDÄÄ PROVINSSI -VALOKUVAUSKILPAILU

Maamerkit-ohjelma järjestää valokuvauksen ammattilaisille ja aktiivisille valokuvauksen harrastajille suunnatun Brändää Provinssi – valokuvauskilpailun 18.5.-1.8.2011 välisenä aikana. Valokuvauskilpailun päätavoite on synnyttää uutta maaseutukuvaa sekä edesauttaa uutta ajattelua ilmentävien kuvien leviämistä ja näkyvyyttä.

Brändää Provinssi -valokuvauskilpailu syntyi tarpeesta saada uutta kuvamateriaali vastaamaan mielikuvaa tulevaisuuden maaseudusta. Valokuvauskilpailulla etsitään korkeatasoista ja näkemyksellistä kuvamateriaalia visualisoimaan maaseutuun kohdistuvaa kysyntää. Millainen on tulevaisuuden maaseutu ja millaiseen kysyntään sen tulisi vastata? Mitkä ovat maaseudun vetovoimatekijät?

Kilpailu kerää paitsi Maamerkit-ohjelman käyttöön, myös laajempaan käyttöön perinteisestä poikkeavia valokuvia, jotka kuvastavat uudenlaista maaseutuajattelua. Tuomariston esikarsinnan läpäisseet kuvat kootaan Sitran ylläpitämään kuvagalleriaan, jonka kautta kuvaajat voivat myydä kuviaan.

Kilpailun rahapalkinnot ovat 5000€, 3000€ ja 1500€. Palkittavat sekä yleisöäänestyksen voittaja julkistetaan 8.9.2011. Kilpailun finalistikuvista järjestetään syksyllä 2011 näyttely.

www.brandaaprovinssi.fi
www.facebook.com/brandaaprovinssi 

Lisätietoja
Marjo Kivi, 050 3388 765 (kilpailun organisointi)

Ota yhteyttä