ihmiset

Anna-Katri Kulmala

Projektikoordinaattori, Ilmasto- ja luontoratkaisut, Sitra

Kuka? 

Anna-Katri Kulmala työskentelee Sitralla projektikoordinaattorina ilmasto- ja luontoratkaisut tiimissä. Hän viestii luontokadosta ja ilmaston kuumenemisen pysäyttämisestä.

Mitä? 

Anna-Katri on olemassaolon syviä kysymyksiä pohtiva tutkiva viestijä ja idearikas rakenteiden ”kalkinpoistaja”. Hänen työtään on tukea ja kirittää Sitran kestävyysratkaisut-teeman viestintää 

Anna-Katrilla on monipuolinen tausta niin viestinnän, kuin kestävyyskysymysten parissa työskentelemisestä – usein näitä luovasti yhdistellen.

Järjestökentällä kokemusta on karttunut etenkin luonnon monimuotoisuudesta, arktisesta alueesta ja dialogin merkityksestä. Anna-Katri viimeistelee journalistiikan ja ympäristöpolitiikan opintojaan Tampereen yliopistossa ja tuottaa kokeellista dokumentaarista elokuvaa arktisen tulevaisuudesta.

Häh? 

Luonnossa yleisen Anna-Katrin voi nähdä viilettämässä ohi matkapyörällä tai uimassa suolammessa. Viihtyy globaalisti luonnontilaisissa metsissä ja vesistöissä. 

Anna-Katri uskoo, että tulevaisuudessa olemme tietoisia ja empaattisia toimijoita, mikä on johtanut ekologisten kriisien ratkaisemiseen.