Siirry suoraan sisältöön

Anna-Maija Aalto

Asiantuntija, Vaikuttavuusinvestoiminen, Sitra

+358 (294) 618 299

Kuka?

Anna-Maija on ihmislähtöisen suunnittelun sekä palveluiden ja yhteistyökumppanuuksien kehittämisen asiantuntija, joka on pitkään työskennellyt julkisen sektorin ja elinkeinoelämän rajapinnoilla uutta ja vanhaa törmäyttäen. Innostuksen kohteena on väistämätön ja välttämätön muutos ja sen fasilitointi – ei väliä, onko kyseessä systeeminen muutos, toiminnallinen muutos vai kenties muutos omassa käyttäytymisessä.

Mitä?

Sitrassa Anna-Maija työskentelee Vaikuttavuusinvestoimisen tuki -tiimissä SIB-hankkeita edistäen. Hänen puoleensa kannattaa kääntyä, kun haluaa petrata organisaationsa vaikuttavuusajattelua, rakentaa yhteiskunnallisesta vaikuttavuudestaan kilpailuetua tai jutella vaikuttavuuden kädenjäljestä. Ole myös yhteydessä, jos sinulla on ideoita, miten hyödyntää jo eri tahoilla tehtyjä pienempiä ja suurempia kokeiluita vaikuttavuusinvestointihankkeissa.

Muotoilija ja kauppatieteilijä on omasta mielestään parhaimmillaan ratkoessaan yhteisiä haasteita muiden kanssa, sparratessaan, kuroessaan kuiluja eri näkökulmien välillä ja yhdistellessään vähän outoja asioita toisiinsa.

Häh?

Anna-Maija uskoo, että yhteiskunnallisen vaikuttavuuden kysyntä kasvaa lähitulevaisuudessa ja muuttaa tapaamme kehittää, hankkia ja toimia – olimmepa yrittäjiä, palveluntarjoajia, julkisen sektorin toimijoita, sijoittajia, kansalaisia, kuluttajia, osaajia tai rekrytoijia. Edelläkävijät ottavat vaikuttavuuden todesta nyt!