ihmiset

Anna-Maija Vesa

Sitra

Kuka?

Anna-Maija työskentelee Osaamisen aika -projektin vastuuviestijänä. Hän suunnittelee, sparraa ja toteuttaa muutosviestintää, joka edistää kokonaisvaltaisen elinikäisen oppimisen politiikkaa Suomeen. Päässään hänellä ovat strategiset silmälasit ja systeemiajattelun tuntosarvet sekä yllään dialogin viitta ja kanssakulkijoiden suunnassa katse tulevaisuuteen.

Mitä?

Viestinnän muotoilija, sparraaja ja strateginen kumppani sekä työelämävalmentaja innostuu yhdessä oppimisesta ja aikaansaamisesta. Yhteiskuntatieteilijällä on repussaan kansainvälisen yritysviestinnän, korkeakouluviestinnän, tietämyksenhallinnan, projektijohtamisen ja muutosprosessien osaamisia. Kehittämishakuinen Anna-Maija on luotettava yhdessä tekemisen kumppani, joka fasilitoi mielellään ja uskoo dialogiin.

Häh?

Saatat löytää Anna-Maijan puutarhaa möyhimästä, salibandykentältä, pyöräilemästä Tuusulanjärven ympäri, konsertista, pilatestunnilta, kuskaamasta teinejä pitkin maita ja mantuja tai mökkeilemästä Saimaalla. Tulevaisuus on parempi!