Anna Solovjew-Wartiovaara

Asiantuntija, Viestintä ja yhteistyösuhteet, Sitra


Kuka?

Anna Solovjew-Wartiovaara on tulevaisuusviestijä. Hän vastaa Sitran ennakointi- ja strategiatoiminnan viestinnästä eli käytännössä yrittää buustata suomalaisten tulevaisuusajattelua ja -tekoja. Tulevaisuushan tehdään nyt, ja se vaatii niin ennakointikykyä kuin toimia halutun tulevaisuuden eteen – eli hommiin vaan!

Mitä?

Annan tausta on sekoitus viestintää, yrityskulttuuria ja mediaa. Anna on työskennellyt niin konsulttina viestinnän ja yrityskulttuurin parissa, tuottajana nuorille suunnatussa some-projektissa, henkilöstön kehittäjänä kuin toimitussihteerinä ja toimittajana uutisissa. Anna on sydämeltään kehittäjä ja muutoksen tekijä: aina miettimässä, voisiko asioita tehdä jotenkin uudella tavalla ja paremmin kuin ennen. Anna on myös ihmisihminen isolla I:llä, jonka toimintatapa perustuu valmentavaan otteeseen.

Anna on valtiotieteiden maisteri pääaineenaan viestintä. Lisäksi hän on opiskellut tulevaisuustutkimuksen perusopinnot Turun yliopiston avoimessa yliopistossa.

Häh?

Anna tykkää huonoista vitseistä ja mahdollisimman oudoista joulupaidoista – sekä Daruden Sandstormista. Tulevaisuudessa Anna on todennäköisesti änärimutsi eli vapaa-aika kuluu tällä hetkellä pitkälti jäähallilla.

 

Tältä kirjoittajalta

Luitko jo?