Anna Solovjew-Wartiovaara

Asiantuntija, Viestintä ja yhteistyösuhteet, Sitra
SItra. Photo: Miikka Pirinen
SItra. Photo: Miikka Pirinen

Kuka?

Anna Solovjew-Wartiovaara on tulevaisuusviestijä. Hän vastaa Sitran ennakointi- ja strategiatoiminnan viestinnästä. Käytännössä hän yrittää tehdä tulevaisuustiedosta, -ajattelusta ja -taidoista mahdollisimman ymmärrettävää ja kiinnostavaa sekä saada tulevaisuuskeskusteluun mukaan yhä suuremman joukon ihmisiä.

Mitä?

Annan tausta on sekoitus viestintää, yrityskulttuuria ja mediaa. Anna on työskennellyt niin konsulttina viestinnän ja yrityskulttuurin parissa, tuottajana nuorille suunnatussa some-projektissa, henkilöstön kehittäjänä kuin toimitussihteerinä ja toimittajana uutisissa. Anna on sydämeltään kehittäjä ja muutoksen tekijä: aina miettimässä, voisiko asioita tehdä jotenkin uudella tavalla ja paremmin kuin ennen. Anna on myös ihmisihminen isolla I:llä, jonka toimintatapa perustuu valmentavaan otteeseen.

Anna on valtiotieteiden maisteri pääaineenaan viestintä. Lisäksi hän on opiskellut tulevaisuustutkimuksen perusopinnot Turun yliopiston avoimessa yliopistossa.

Häh?

Anna tykkää huonoista vitseistä ja mahdollisimman oudoista joulupaidoista – sekä Daruden Sandstormista. Tulevaisuudessa Anna on todennäköisesti änärimutsi eli vapaa-aika kuluu tällä hetkellä pitkälti jäähallilla.

 

Tältä kirjoittajalta

Luitko jo?