Annakaisa Tikkinen

Asiantuntija, Osaamisen aika, Sitra

Kuka?

Annakaisa työskentelee verkostokoordinaattorina Osaamisen aika -projektissa. Hän pitelee erilaisten tilaisuuksien suunnittelun lankoja käsissään ja pohtii keinoja edistää elinikäisen oppimisen edellytyksiä eri verkostoissa.

Mitä?

Ennen Sitraa Annakaisa työskenteli opiskelijajärjestöissä koulutuspoliittisena asiantuntijana. Kymmenen vuotta koulutuspolitiikan parissa kehitti osaamista muun muassa lainsäädäntöprosesseista, koulutuksen rahoituksesta ja erilaisista vaikuttavuuden keinoista. Annakaisa on vakuuttunut siitä, että kaikki hyvä maailmassa saadaan aikaan yhteistyön ja ystävällisyyden voimalla.

Koulutustaustaltaan hän on filosofian maisteri, pääaineena englantilainen filologia. Humanististen tieteiden kandidaatintutkinnosta yli puolet opinnoista on kuitenkin luonnontieteitä.

Häh?

Kroonisesti uudesta innostuva Annakaisa on alkeiskurssien kokenut kävijä: viimeisimpänä ohjelmistoon ovat päässeet telinevoimistelu ja pianonsoitto. Rakkaimmat maisemat löytyvät Luoteis-Lapista kotituntureilta – kysy parhaat vinkit Ylläksen kauneimmista hiihto- ja vaellusreiteistä!

Annakaisa ei yllättyisi, jos tulevaisuudessa erilaisissa digitaalisissa oppimisympäristöissä syntyvän oman oppimisdatan seuraaminen olisi yhtä arkipäiväistä kuin vuorokauden askelsaldon tarkastelu tänä päivänä.

Tältä kirjoittajalta

Luitko jo?