ihmiset

Antti Koistinen

Asiantuntija, Viestintä ja yhteistyösuhteet

Kuka?

Antti Koistinen työskentelee Sitrassa viestinnän ja yhteistyösuhteiden asiantuntijana. Hän vastaa Luonto ja talous -projektin viestinnästä.

Mitä?

Antti on seurannut työurallaan tiiviisti taloutta, ilmasto- ja energiakysymyksiä sekä luontoaiheita vuodesta 2009 lähtien. Sitrassa Anttia kiehtoo erityisesti ratkaisujen etsiminen aikamme suurimpiin kysymyksiin.

Arjessaan Antti suunnittelee viestintää, kirjoittaa ja editoi tekstejä eri kanaviin, sparraa asiantuntijoita sekä järjestää sidosryhmätilaisuuksia. Lisäksi Antti auttaa mielellään mediaa löytämään tuoretta tietoa ja kiinnostavia haastateltavia erityisesti luontoon, ilmastoon ja talouteen liittyvissä aiheissa.

Ennen Sitraa Antti teki yli vuosikymmenen ajan töitä Ylen uutis- ajankohtaistoiminnassa mm. taloustoimittajana. Tutuksi tulivat suorat lähetykset, kansainväliset ilmastokokoukset, pörssiyritysten tulosinfot sekä juttukeikat tehtaisiin ja työmaille.

Koulutukseltaan Antti on yhteiskuntatieteiden maisteri Jyväskylän yliopiston valtio-opista.

Häh?

Antti on innokas meditaation harjoittaja ja mindfulness-ohjaaja (CFM). Talvilomilla hän matkaa Rukan rinteille puolison ja kahden tyttären kanssa. Pakkaspäiviin kuuluvat myös hiihtolenkit Tuusulanjärvellä sisukkaan pystykorvan seurassa. Kesäisin Antti ihastelee luonnonkiertoa maantiefillarin selästä Keski-Uudenmaan pikkuteillä.