Ella Rouhe

Projektikoordinaattori, Yhteiskunnallinen koulutus, Sitra

Kuka?

Ella Rouhe koordinoi Muutoksen menetelmät -hankekokonaisuutta, jossa kartoitetaan ja kehitetään työkaluja ja lähestymistapoja yhteiskunnallisen muutoksen tueksi. Ellan työpäiviin kuuluu niin tapahtumien järjestämistä ja fasilitointia kuin konseptikehitystä yhteiskunnan muutoskyvyn vahvistamiseksi.

Mitä?

Ella rohkaisee ja innostaa ihan kaikki mukaan tekemään yhteiskunnallista muutosta. Ella on kokenut fasilitaattori, joka uskoo kohtaamisten voimaan.

Aiemmissa töissään Ella on muun muassa suunnitellut ja vetänyt politiikkaan ja vaikuttamiseen keskittyviä koulutuksia sekä koordinoinut kestävyysteemaisia yhteiskehittämisohjelmia. Ella on EU-politiikan ja kestävän kehityksen asiantuntija ja koulutukseltaan valtiotieteiden maisteri.

Häh?

Kuudessa eri maassa ja kolmella eri mantereella asunut Ella on kiinnostunut kestävästä matkailusta ja innokas liftaamisen sanansaattaja. Vapaa-ajallaan Ella tykkää myös ulkoilusta, ruoanlaitosta ja lautapeleistä.

Ella uskoo, että teknologia voi tulevaisuudessa vähentää ihmisten välistä arkipäiväistä vuorovaikutusta, mutta ihmisten tarve kohdata toisia ihmisiä ei katoa mihinkään.

Tältä kirjoittajalta

Luitko jo?