ihmiset

Jaana Villanen

Sitra

Kuka?

Jaana on Osaamisen aika -projektin vanhempi neuvonantaja, joka tuo yritysten näkökulmaa projektiin ja konkretiaa etenemiseen. Hän on utelias osaamisen ja kehittämisen tonkija, joka haluaa tehdä maailmasta paremman paikan elää.

Mitä?

Jaanaan kannattaa ottaa yhteyttä, kun haluat keskustella osaamisen kehittämisestä tai siitä, miten visio, missio ja arvot toimivat yksilöiden, yritysten ja muiden organisaatioiden menestystekijöinä. Kannuksensa tämä tavaramerkkien ihmeelliseen maailmaan erikoistunut juristi on kerännyt yritysten neuvonantajana. Jaana on myös ammatillinen pedagogi, joka on työskennellyt pitkään tuotekehityksen, palvelumuotoilun ja koulutuksen parissa. Jaana on kirjoittanut kymmenen tietokirjaa, jotka pureutuvat sekä tuotekehityksen saloihin että kehittämisen asenteeseen ja itsensä johtamiseen.

Häh?

Jaana on intohimoinen kävelijä ja hyväntekijä. Kesällä 2017 Jaana käveli Nuorgamista Hankoon 56 päivää ja 1 534 kilometriä keräten samalla lähes 700 ammattia kehitysmaan naisille. Jaanan voi myös bongata toimittamasta #Huippunaisia televisio-ohjelmaa. Mottonsa kuuluu: Ole tekojesi kautta se muutos, jonka haluat maailmassa nähdä.

Mistä on kyse?