Siirry suoraan sisältöön

Jenna Lähdemäki-Pekkinen

Asiantuntija, Ennakointi, Sitra


Kuka?

Pohjoismainen yhteiskuntamalli tarvitsee päivityksen. Meidän on tehtävä siirtymä yhteiskuntaan, jossa eletään hyvää elämää maapallon kantokyvyn rajoissa.

Näin ajattelee Jenna Lähdemäki, joka työskentelee Sitran ennakointitiimissä. Jennaa työllistävät etenkin Hyvinvoinnin seuraava erä -visiotyö ja Kestävä koulutus -kokonaisuus, jonka puitteissa julkaistaan Sustainability, human well-being and the future of education -kirja vuoden 2018 aikana.

Mitä?

Jennaan kannattaa ottaa yhteyttä seuraavien asiasanojen osuessa lähelle hakemaasi: Hyvinvoinnin seuraava erä ja megatrendit, Kestävän koulutuksen kehittäjät ja Uusi juoni -lukupiirii.

Jenna on koulutukseltaan valtiotieteiden maisteri Helsingin yliopistosta. Pääaineenaan hän on lukenut yleistä valtio-oppia hallinnon ja organisaatioiden tutkimuksen linjalla. Aikaisemmin hän on työskennellyt viestinnän ja yhteiskunnallisen vaikuttamisen parissa mm. viestintätoimistossa.

Häh?

Jenna on kiinnostunut kansainvälisestä politiikasta. Myös runot ja kaunokirjallisuus ovat lähellä Jennan sydäntä. Runonlausunta nostattaa tilanteen kuin tilanteen!

Tältä kirjoittajalta

Luitko jo?