Jenni Sarolahti

Johtava asiantuntija, Viestintä ja yhteistyösuhteet, Sitra
Kuva: Miikka Pirinen
Kuva: Miikka Pirinen

Kuka?

Jenni Sarolahti on pitkänlinjan sitralainen viestijä, joka toimii Sitra.fi:n ja tulevaisuustalon intranetin päätoimittajana, vastaa Sitran toimintakertomuksen tuottamisesta ja kirjoittamisesta, sekä monista muistakin talotason viestintä- ja kehityshankkeista. Jennin mielestä viestinnässä parasta on yhdistelmä strategista ajattelua ja luovaa käsityöläisyyttä. Mielikuvituksekas tekstintekijä on myös intohimoinen visualisti sekä herkästi innostuva ja innostava viestinnän kehittäjä ja sparraaja. Viestijän sydän sykkii arkisille tarinoille, ja hän uskoo että ilman historian ymmärrystä on vaikea viestiä tulevaisuudestakaan.

Mitä?

Jenni on kävelevä Sitra-tietopankki, joten jos haluat tietää jotain Sitrasta, ota yhteyttä! Paitsi sitralaisesta tulevaisuustyöstä, Jenni kertoo mielellään myös esimerkiksi Sitran brändityöstä, viestinnän kehittämisestä, visuaalisesta tai sisäisestä viestinnästä.

Häh?

Jenni on innokas aloittelija-puutarhuri, joka yllätti koko epäilevän sukunsa pitämällä mummonsa perustaman rintamamiestalon kukkivan pihan hengissä. Talvella vanhempainyhdistysaktiivi puuhaa kylällä, kesällä riittävät oma piha ja Itämeren aallot purjehtien.

Jenni rakastaa aamukasteista nurmikkoa ja hyvää kahvia, ja uskoo, että jokaisella on oma roolinsa tulevaisuuden tekemisessä. Ja että usein se rooli löytyy siitä ihan läheltä.

Tältä kirjoittajalta

Luitko jo?