Jenni Sarolahti

Johtava asiantuntija, Viestintä ja yhteistyösuhteet, Sitra
Kuva: Miikka Pirinen
Kuva: Miikka Pirinen

Kuka?

Jenni Sarolahti on sitralainen viestijä, jonka sydän sykkii arkisille tarinoille ja ihmisille, jotka löytyvät suurtenkin yhteiskunnallisten muutosten taustalta. Viestijänä Jenni on strateginen suunnittelija, kehittäjä ja luova tekijä, joka syttyy työn monipuolisuudesta.

Tällä hetkellä Jennin päivät täyttyvät strategiaviestinnästä, toimintakertomuksen ja muiden raporttien tuottamisesta ja kirjoittamisesta, sisäisen viestinnän kehittämisestä, visuaalista viestinnästä sekä yhteiskunnallisen koulutustoiminnan viestinnästä.

Mielikuvituksekas tekstintekijä on myös intohimoinen visualisti sekä herkästi innostuva ja innostava viestinnän kehittäjä ja sparraaja.

Mitä?

Jenni on pitkänlinjan sitralaisena kävelevä Sitra-tietopankki, joten jos haluat tietää jotain Sitrasta, ota yhteyttä! Paitsi sitralaisesta tulevaisuustyöstä, Jenni kertoo mielellään myös esimerkiksi Sitran brändityöstä, viestinnän kehittämisestä, visuaalisesta tai sisäisestä viestinnästä.

Häh?

Jenni on kahden koululaisen lähiömutsi, kahviaddikti ja toipuva homekouluaktiivi, joka uskoo, että jokaisella on oma roolinsa tulevaisuuden tekemisessä. Ja että usein se rooli löytyy siitä ihan läheltä.

Tältä kirjoittajalta

Luitko jo?