Siirry suoraan sisältöön

Johanna Perälä

Asiantuntija, Ihminen edellä, Sitra

+358 (294) 618 271

Kuka?

Johanna Perälä tarkastelee sote-valintakokeiluja erityisesti kansalaisen näkökulmasta ja miettii minkälaisia uusia toimintamalleja ja -tapoja tarvitaan, jotta palveluiden tuottajat pystyvät entistä paremmin ymmärtämään ja vastamaan asiakkaiden tarpeisiin.

Mitä?

Johannaan kannattaa ottaa yhteyttä, jos on innostunut kehittämään oman sote-työyhteisönsä toimintaa asiakaslähtöisemmäksi ja etenkin silloin, jos on kehittänyt siihen uuden toimintamallin, jonka toteutukseen tarvitsee apua. Johanna osaa myös kertoa valinnanvapauskokeiluista.

Johanna on työskennellyt yli kaksikymmentä vuotta erilaisissa tehtävissä ja työyhteisöissä sosiaali- ja terveydenhuollossa niin julkisella kuin yksityisellä sektorilla. Johanna on hallintotieteilevä hoitoalan ammattilainen.

Häh?

Sote:n ulkopuolella Johanna on arjen monitoimiottelija. Yhden aviomiehen, kolmen lapsen ja kahden koiran kotitalous vaatii ammatikseen matkustelevalta perheenäidiltä hyvää arjen etukäteissuunnittelua, mutta vastaavasti myös hallitun kaaoksen sietämistä. Johanna rentoutuu juniorijalkapallon ja populaarikulttuurin parissa.

Tältä kirjoittajalta

Luitko jo?