ihmiset

Juhani Luoma-Kyyny

Sitra

Kuka?

Juhani Luoma-Kyyny on Reilu datatalous -teeman tietojärjestelmäarkkitehti, joka pitää huolen siitä, että utopistisimmatkin suunnitelmat konkretisoidaan toteutettaviksi kokonaisuuksiksi. Ympäröivän maailman digitalisoitumisen kaaoksessa Juhani on luotettava neuvonantaja, joka pystyy pureutumaan asioiden ytimeen ja kertomaan kannattaako olla huolissaan vai ei.

Mitä?

Juhani on toiminut tietojärjestelmäarkkitehtina Sitran hyvinvointidatan hyödyntämiseen liittyvässä Isaacus-hankkeessa ja IHAN – ihmislähtöinen datatalous -projektissa. Hänelle on kertynyt lähes neljänkymmenen vuoden työkokemus erilaisten tietojärjestelmien kehittämistyössä. Kokemusta täydentävät kauppatieteen maisterin tutkinto ja tärkeimmät kansainväliset sertifikaatit. Motivaatio on löytynyt tietojärjestelmien arkkitehtuurityön keskeisestä tavoitteesta – säästetään maailma tuottamattomalta puuhastelulta.

Häh?

Töiden jälkeen ja sitä ennen tärkeitä asioita Juhanin elämässä ovat perinteiset rajat ylittävä liikuntaharrastus, perhe ja ruoanlaitto. Jos aikaa jää, sitä voit käyttää vinyylilevy-, kirja- ja elokuvakokoelman parissa – yksin tai ystävien seurassa.