ihmiset

Kimmo Haahkola

Johtava asiantuntija, Sijoitukset, Sitra

Kuka?

Kimmo Haahkola toimii Uudistuskyky-teemassa johtavana asiantuntijana. Pääasiallisena työmaana ovat sote-organisaatiot, erityisesti nykyiset sairaanhoitopiirit ja tulevat maakunnat sekä tietojohtaminen ja nuorten syrjäytyminen.

Mitä?

Kimmo on ehtinyt hankkia kannuksia kunnallishallinnosta, järjestöelämästä ja ohjelmistoliiketoiminnasta. Sitrassa Kimmo on työskennellyt pääomasijoittamisen, terveydenhuollon ja Kuntaohjelman aiheiden parissa. Myös hallitustyöskentely sote-yrityksissä on kuulunut tontille.

Pääasialliset osaamisalueet ovat toiminnanohjausjärjestelmät, tietojohtaminen sote-organisaatioissa ja liikkeenjohtaminen sote-yrityksissä.

Taskusta löytyvät eMBA (Sosiaali- ja terveydenhuollon johtaminen), Julkishallinnon maisterin paperit Tampereen yliopistosta ja markkinointitutkinto Markkinointi-Instituutista.

Häh?

Vapaa-aikanaan Kimmo panostaa perhe-elämään, neljä lasta ja vaimo vievät oman aikansa. Monenlaiset urheiluharrastukset kavereiden kanssa kuuluvat Kimmon arkeen. Hän nipistää toisinaan tilaa myös kulttuurielämyksille ja matkailulle.