ihmiset

Lumi Drozzin

Projektikoordinaattori, Sitra

Kuka?

Lumi Drozzin varmistaa assistenttina Sitran strategia- ja ennakointiyksikössä asiantuntijoille perustan toimia työssään menestyksekkäästi. Lisäksi hän tukee tiimiä sopimusprosesseihin, hankehallintaan ja kilpailutuksiin liittyvissä tehtävissä.

Mitä?

Lumin pääaineena on markkinointi ja viestintä kansainvälisessä liiketoiminnassa. Sivuainekokonaisuuden hän on tehnyt sosiaalipsykologiasta. Lisäksi hän on suorittanut johtamisen erikoisammattitutkinnon toimittuaan projektipäällikkönä ja tuottajana valokuvaaja-ohjaajille.

Lumi on intohimoinen mehiläistarhaaja ja on myös omistautunut aiheelle opinnoissaan. Häntä kiinnostaa erityisesti mehiläisalan taloudellinen puoli sekä tarha- ja villimehiläisten rooli pölyttäjinä. Hän viimeistelee parhaillaan kauppatieteiden alan lopputyötään mehiläistarhauksen tuomasta taloudellisesta lisäarvosta suomalaiselle maataloudelle Estonian Business Schoolissa.

Häh?

Työotteeltaan Lumi on pragmaattinen ja positiivinen ja kohtaa haasteet määrätietoisesti, asenteella ”Let’s do this”.

Vapaa-aikansa hän viettää parantumattomana hevoshulluna talleilla aina niin voidessaan ja lenkkipoluilla venäjänvinttikoiriensa kanssa.

Mistä on kyse?