Siirry suoraan sisältöön

Merja Rehn

Asiantuntija, Kiertotalous , Sitra

+358 (294) 618 428

Kuka?

Merja Rehn työskentelee asiantuntijana kiertotalous-avainalueella kestävän ruokajärjestelmän kehittämisen parissa, joka on yksi viidestä kiertotalouden kansallisen tiekartan painopistealueesta. Merjan sydän sykkii suomalaisille ruuantuottajille, jotka ansaitsevat parempaa arvostusta työlleen sekä tuottamilleen laadukkaille raaka-aineille.

Mitä?

Merja on koulutukseltaan yhteiskuntatieteiden maisteri. Aikaisemmin hän on työskennellyt valtakunnallisesti puolueorganisaatiossa ja paikallisesti kunnallisessa kulttuuritoiminnassa. Tietokirjailijana on syntynyt kolme yrittäjähenkistä kirjaa ja kolumneja hän on kirjoittanut useisiin valtakunnallisiin medioihin, niin sanoma- ja aikakauslehtiin kuin radioonkin. Sitrassa hänen intohimonsa on edistää sitä, että kotimaassa tuotettu ruoka on taloudellisesti, ekologisesti, sosiaalisesti ja kulttuurisesti kestävämpää.

Häh?

Vapaa-ajalla Merjaa liikuttaa mäykkyrouva Sessi alias Aamuyön Erzulie. Harrastuksiin kuuluvat pyöräily, murtomaahiihto, Sitra-jooga, lukeminen ja romanttiset elokuvat.

Tältä kirjoittajalta

Luitko jo?