ihmiset

Mervi Porevuo

Sitra

Kuka?

Mervi Porevuo vastaa kestävän talouspolitiikan johtamiskoulutuksesta ja yhteiskunnallisen koulutuksen alumnitoiminnasta. Päävastuualueidensa lisäksi Mervi pistäytyy fasilitointikeikoilla Sitran järjestämissä tapahtumissa.

Mitä?

Mervi on valtiotieteiden maisteri Helsingin yliopistosta, pääaineenaan kansainvälinen politiikka ja organisaatiotutkimuksen maisteri Warwick Business Schoolista. Lisäksi Mervillä on pedagoginen pätevyys Haaga-Heliasta.

Kannuksia Mervi on hankkinut Helsinki-instituutissa, Helsingin yliopiston koulutus- ja kehittämispalveluissa ja Sitrassa jo vuodesta 2001 mm. päättyneessä Sitran Julkishallinnon johtamisohjelmassa vastuualueenaan johtajuuden kehittäminen.

Kestävä talous, johtamisen kehittäminen ja fasilitointi ovat Mervin ydinosaamista. Luottamus ryhmän viisauteen, henkilöstölähtöisyys, osallisuus, dialogi ja yhdessä kuunteleminen ovat Mervin arjen työkaluja.

Häh?

Vapaa-aikanaan Mervi leppoistelee kevyesti ilman tavoitteita saleilla ja saunassa sekä ystävien seurassa. Mervi pysähtyy usein valokuvaamaan yllätyksellisiä yhteyksiä ja hetkiä, viihtyy nykytaiteen, kirjojen, elokuvien ja sci-fi-sarjojen parissa.

Mistä on kyse?