Mira Nupponen

Asiantuntija, Viestintä ja yhteistyösuhteet, Sitra
Sitra. Kuva: Miikka Pirinen / SITRA
Sitra. Kuva: Miikka Pirinen / SITRA

Kuka?

Mira vastaa Sitran reilun datatalouden eli IHAN-avainalueen strategisesta viestinnän suunnittelusta ja toteutuksesta. Mira on intohimoinen ja monessa liemessä keitetty viestijä, jolla on runsaasti kokemusta erityisesti teknologia- ja yritysviestinnästä. Mira toimii parhaiten lennokkaassa ympäristössä, jossa ihmislähtöiset arvot kohtaavat aidon intohimon ja tekemisen meiningin.

Mitä?

Mira uskoo, että vaikuttavan viestinnän avulla voidaan saada aikaan aitoja yhteiskunnallisia muutoksia.  Mira pyrkii jokapäiväisellä työllään havahduttamaan yksilöitä, yrityksiä ja poliittisia päätöksentekijöitä vaatimaan, rakentamaan ja mahdollistamaan ihmislähtöisempiä digitaalisia palveluja. Innostava IHAN-arki muodostuu yhdessä tekemisestä, raikkaista uusista lähestymistavoista ja konkreettisesta puurtamisesta.

Häh?

Vapaa-ajallaan Mira keskittyy elämään hetkessä ja nauttimaan arjen pienistä iloista perheensä ja ystäviensä kanssa. Liikunta ja luonto auttavat Miraa järjestämään hektisen arjen palaset paikoilleen. Toisaalta spontaani idealisti kaipaa säännöllisiä irtiottoja, oli kyse sitten matkasta yksin toiselle puolen maailmaa, viikonloppureissusta ystävien kanssa tai sunnuntaireissusta sukulaisten luokse.

Tältä kirjoittajalta

Luitko jo?