Siirry suoraan sisältöön

Nani Pajunen

Johtava asiantuntija, Kiertotalous, Sitra


Kuka?

Nani Pajunen toimii johtavana asiantuntijana Kiertotalous-avainalueella. Nanin tavoite on edistää ratkaisuja, joissa toteutuu luonnonvarojen kestävä käyttö, materiaalien tehokas kierto ja tuotteiden pitkä elinikä.

Mitä?

Nani on työskennellyt teollisuudessa, konsulttina sekä vetänyt yritysten ja yliopistojen yhteisiä tutkimus- ja kehityshankkeita.

Tutkintoja Nanilla on muutama. Hän on rakennusdiplomi-insinööri, tekniikan lisensiaatti ympäristöoikeuden alalta ja väitöskirjan Nani teki kiertotaloudesta prosessiteollisuuden näkökulmasta. Hänellä on myös ammatillisen opettajan pätevyys.

Naniin kannattaa olla yhteydessä koulutus- ja tutkimusasioissa tai jos haluaa keskustella luonnonvarojen kestävästä käytöstä, materiaalien kierrosta ja kuinka tästä tehdään kannattavaa liiketoimintaa.

Häh?

Nanille käy urheilulajeista laji kuin laji, kunhan sitä tehdään yhdessä ja mieluiten ulkona. Harrastusvälineinä toimivat muun muassa jalkapallo, sukset, uimalasit, saksofoni ja polkupyörä.

Nani on vakuuttunut siitä, että tulevaisuus tehdään positiivisella asenteella yhdessä ja maailma pelastetaan tekemällä maailman pelastamisesta kannattavaa liiketoimintaa.

Tältä kirjoittajalta

Luitko jo?