Salla Nurminen

Projektikoordinaattori , Ratkaisu 100, Sitra

+358 (294) 618 471

Kuka?

Salla Nurminen vastaa Ratkaisu 100 -haastekilpailun tapahtumajärjestämisestä sekä toimii Sitran yhteyshenkilönä kilpailutiimeille. Sallan toimiessa kilpailu-hostina, hän varmistaa, että kilpailijat ovat oikeaan aikaan oikeassa paikassa, hyvällä fiiliksellä. Salla haluaa luoda kilpailusta kokonaisuuden, joka tukee kilpailijoiden työskentelyä ja viihtyvyyttä ja tekee Ratkaisu 100 -kokemuksesta jokaiselle kilpailijalle ikimuistoisen.

Mitä?

Sallaan kannattaa ottaa yhteyttä, mikäli haluaa tietää Ratkaisu 100:n tapahtumista, kuulla kilpailun etenemisestä tai kysyä esimerkiksi mentoreista ja puhujista. Salla vastaa kysymyksiin ja neuvoo mielellään myös på svenska.

Repusta löytyy tuoreen valtiotieteen maisterin paperit.

Häh?

Salla innostuu uudesta hetkessä ja kiintyy helposti soittolistoihin, kirjasarjoihin ja ruoka-annoksiin. Sallan tekee onnelliseksi myös vintage-löydöt, urheilu sekä maailman kokeminen kompassi kädessä ja passi takataskussa.

Salla uskoo, että tulevaisuudessa teknologian kehityksen ja robotisaation myötä yhteiskuntatieteilijöiden kysyntä kasvaa (entistäkin) suuremmaksi.

Tältä kirjoittajalta

Luitko jo?

Mistä on kyse?