Salla Nurminen

Asiantuntija, Kestävä arki, Sitra
Kuva: Miikka Pirinen / Sitra
Kuva: Miikka Pirinen / Sitra

Kuka?

Sitra Labissa yhteiskunnallisesta muutoksesta ja ongelman ratkaisusta kiinnostuneet näkijät ja tekijät tuodaan yhteen. Salla tarkastelee Sitra Labia erityisesti osallistujien näkökulmasta ja pitää viheliäiden ongelmien ympärille muodostuvaa yhteisöä suunnattoman tärkeänä voimavarana. Salla on ollut mukana Sitra Labin konseptoinnissa ja hänen vastuunaan on Labin osallistujaviestintä, sidosryhmät ja verkostot sekä tapahtumatuotanto.

Mitä?

Salla on ehtinyt työskennellä Sitrassa mm. Ratkaisu 100 –innovaatiohaastekilpailussa sekä kestävän arjen tekoihin tähdänneessä Maapalloliiga-kehitysohjelmassa. Kummatkin ovat syventäneetapahtumaosaamista sekä kirkastaneet yhteisöjen managerointiin liittyviä lainalaisuuksia, ja näihin liittyvissä kysymyksissä kannattaakin kääntyä Sallan puoleen. Salla vastaa kysymyksiin ja neuvoo mielellään myös  svenska. 

Repusta Sallalta löytyy valtiotieteen maisterin paperit sekä ala-asteella pokattu Hymytyttö-patsas.

Häh?

Salla innostuu uusista asioista helposti, ja saa suurta nautintoa to do -listojen tehtävien yliviivaamisesta. Vapaa-ajalla monitoimityöpiste vaihtuu rinkkaan, koripalloon tai johonkin urheilulajiin, josta saa adrenaliiniboostia. 

Salla uskoo, että tulevaisuudessa teknologian kehityksen ja robotisaation myötä yhteiskuntatieteilijöiden kysyntä kasvaa (entistäkin) suuremmaksi. 

Tältä kirjoittajalta

Luitko jo?

Mistä on kyse?