ihmiset

Sanna Rekola

Asiantuntija, Ennakointi

Kuka?

Sanna on tulevaisuusorientoitunut, yhteiskunnallisen muutoksen moniosaaja, joka työskentelee Sitrassa ennakoinnin asiantuntijana. Sanna uskoo, että voimme yhdessä vaikuttaa tulevaisuuteen ja siksi tulevaisuusajattelu kuuluu kaikille.

Mitä?

Sannan sydäntä lähellä ovat kestävän tulevaisuuden, uudistavan oppimisen, osallisuuden vahvistamisen ja yhteiskunnallisen vaikuttamisen teemat. Näiden teemojen parissa työskennellessä onkin vierähtänyt vuosi(kymmen) jos toinen.

Ekologinen kestävyyskriisi ja muut vastassamme olevat haasteet vaativat meiltä isoja korjausliikkeitä. On tunnistettava ja haastettava muutoksen esteitä ja visioitava rohkeasti toisenlaisia tulevaisuuksia, joita kohti haluamme kulkea. Myös arvojen, ihanteiden ja ajattelumallien on muututtava, jos haluamme rakentaa kestävää tulevaisuutta.

Koulutukseltaan Sanna on filosofian maisteri laaja-alaisella yhteiskuntatieteellisellä twistillä.

Häh?

Sanna rakastaa museoita, metsässä samoilua ja pitkiä illallisia ystävien kanssa. Kesällä hänet voi löytää Mustikkamaan kallioilta ihailemasta auringonlaskua.

Sanna uskoo, että tulevaisuudessa yhä useampi ihminen löytää merkityksellisyyttä maapalloa vaalivista teoista ja yhteisen hyvän edistämisestä.