ihmiset

Sanna Rekola

Asiantuntija, Strategia ja ennakointi, Sitra

Kuka?

Sanna työskentelee asiantuntijana Sivistys+ -projektissa, jossa tavoitteena on tuulettaa käsitykset sivistyksestä tälle vuosituhannelle. Sanna haluaa nähdä sivistyksen muutosvoimana, jonka avulla rakennetaan kestävää hyvinvointia ja merkityksellistä elämää maapallon kantokyvyn rajoissa.

Mitä?

Sanna on kiinnostunut yhteiskunnallisesta muutoksesta ja sen mekanismeista. Erityisen lähellä sydäntä ovat transformatiivisen oppimisen, osallisuuden ja aktiivisen kansalaisuuden teemat. Jokainen meistä voi kasvaa muutoksentekijäksi!

Aikaisemmin hän on työskennellyt kehitysjärjestöjen kattojärjestössä Fingossa globaalikasvatuksen asiantuntijana. Koulutukseltaan Sanna on filosofian maisteri laaja-alaisella yhteiskuntatieteellisellä twistillä.

Häh?

Sanna rakastaa museoita, metsässä samoilua ja pitkiä illallisia ystävien kanssa. Kesällä hänet voi löytää Mustikkamaan kallioilta ihailemasta auringonlaskua.

Sanna uskoo, että tulevaisuudessa yhä useampi ihminen löytää merkityksellisyyttä maapalloa vaalivista teoista ja yhteisen hyvän edistämisestä.