ihmiset

Sari Laine

Johtava asiantuntija, Luonto ja arki

Kuka?

Sari pohtii päivittäin ihmisten innostumista muutokseen sekä pienten tekojen muuttumista tavoiksi. Kestävä arki -tiimissä Sari erityisesti etsii kokeilujen avulla ketteriä tapoja testata uusia toimintamalleja ja pyrkii aina vain paremmin ymmärtämään meidän kaikkien motiiveja muuttaa arkea kestävämmäksi.

Mitä?

Sarilla on monen vuoden kokemus ihmislähtöisestä suunnittelusta erilaisia toimintoja kehitettäessä. Kokeilukulttuuri, kestävä kehitys ja muutoksen syntyminen ruohonjuuritasolla ovat tällä hetkellä Sarin kiinnostuksen keskiössä. Sari on toiminut aikaisemmin liikkeenjohdon konsulttina sekä ollut mukana kehittämässä työelämää muotoiluajattelun avulla. Opiskelujaan hän on suorittanut Lappeenrannan teknillisessä yliopistossa sekä Cambridgen yliopistossa.

Tällä hetkellä Kestävä arki-tiimin tavoitteena on skaalata Suomessa testattuja ja hyväksi todettuja työkaluja kansainvälisesti ja näin vauhdittaa muutosta kestävämpään arkeen.

Häh?

Uutuus-friikkinä Sari aina etsii uusia ajatuksia, trendejä, paikkoja ja ilmiöitä.

Parasta elämässä hänen mielestään on uteliaana vaeltelu, uinti, jooga, lasten harrastuksissa mukana oleminen, lukeminen ja kokkailu kolmen tyttären ja aviomiehen kera.

Sari uskoo, että vaikkakin teknologian kehittyminen auttaa meitä tulevaisuudessa elämään kestävämmin, niin ratkaisu olemme me ihmiset ja ”ihmisyyden” arvostus robottihypen keskellä kokee renessanssin.