Siirry suoraan sisältöön

Sari Rautio

Vanhempi neuvonantaja, Vaikuttavuusinvestoiminen, Sitra

+358 (40) 522 0933

Kuka?

Sari Rautio on verkostoitumisen ja yhteisten tavoitteiden mestari, joka vastaa julkisen sektorin yhteistyöstä Vaikuttavuusinvestoimisen avainalueella. Kuntien johdon innostaminen ja auttaminen tulosperusteisen ja tavoitelähtöisen toiminnan kehittämiseen on Sarin päätehtävä Sitrassa.

Mitä?

Jos sinua kiinnostaa löytää uusia ja vaikuttavampia kumppanuuksia verorahojen allokointiin, ja jos haluat edistää kestävää hyvinvointia yksilön ja yhteiskunnan tasolla, Sari osaa auttaa eteenpäin. Myös kuntakentän uudistuminen ja rakenteiden pöyhiminen on Sarin osaamisaluetta, tietysti yhteistyössä eri tahojen kanssa. Sarilla on pitkä kokemus järjestökentästä ja monialaisesta kehittämisestä. Erityisosaamista löytyy liikunnan ja inkluusion näkökulmasta, ihmislähtöinen kehittäminen on intohimo. Koulunpenkillä Sari on opiskellut markkinointia ja kasvatustieteitä, ja on elävä esimerkki monipuolisen työelämän kehittävästä vaikutuksesta.

Häh?

Sari toimii kaupunginhallituksen puheenjohtajana Hämeenlinnassa ja on neljän nuoren äiti. Hän rakastaa elämää, ihmisiä, juustoa, ilmiöitä, viiniä, tanssia ja mahdollisuuksien tasa-arvoa. Avantouinti ja pyöräily vuoden ympäri antavat kestävyyttä arjen haasteisiin. Sari tietää, että kukaan ei voi tehdä kaikkea mutta jokainen voi tehdä jotain.

Tältä kirjoittajalta

Luitko jo?