Siirry suoraan sisältöön

Sari Virta

Sitra


Kuka?

Sari Virta on viestinnän, kehittämistyön ja koulutuksen ammattilainen. Sari vastaa Sitrassa Yhteiskunnallinen koulutus -toiminnon viestinnästä ja sparrailee erityisesti Sitra Labin ja Osaamisen aika -avainalueen viestintää. Sari uskoo yhteistyön ja viestinnän voimaan muutoksen tekemisessä.

Mitä?

Kokemusta Sarilla on esimiestyöstä, johtamisesta ja organisaatioiden kehittämisestä sekä koulutussuunnittelusta, konsultoinnista ja opettamisesta. Sari on utelias innostuja, joka rakentaa verkostoja ja on monessa mukana. Uuden oppiminen, yhteiskehittely, systeemisyys ja ihmislähtöisyys ovat työotteen kulmakiviä.

Opiskelut Helsingin kauppakorkeakoulussa painottuivat viestintään, kauppakieliin ja kansainväliseen bisnekseen. Väitöskirja syntyi parinkymmenen vuoden työuran jälkeen luovan tuotekehitystyön johtamisen jännitteistä, ja sen pohjalta verkostoyhteistyön kehittämisen kysymykset ovat edelleenkin kiinnostuksen kohteena. Akateemisten tutkintojen lisäksi Sari on opiskellut viestintää, työyhteiskonsultointia, projektien ja ihmisten johtamista, digitaalitekniikkaa, luovuutta, kasvatustieteitä ja pedagogiikkaa.

Häh?

Ystävät, meri, musiikki, hyvä ruoka ja uusien maailmankolkkien tutkailu ovat Sarin mielihyvän lähteitä. Sarin motto on: Ulkopuolellani on paljon enemmän osaamista ja kiinnostavaa kuin oman pääni sisällä – tulevaisuus on yhteistyötä!

Tältä kirjoittajalta

Luitko jo?

Mistä on kyse?