Susanna Nurmi

Harjoittelija, Viestintä ja yhteistyösuhteet, Sitra

Kuka?

Susanna Nurmi on tottunut tieteen tiivistäjä, joka toimii Sitrassa tulevaisuusviestinnän harjoittelijana. Hän hyödyntää viestinnällistä vainuaan erityisesti ennakointi- ja strategiatoiminnon tiimissä tehden tulevaisuusajattelua tunnetuksi. Susanna kehittää Sitran huomassa myös graafisen suunnittelun taitojaan.

Mitä?

Susanna on valtiotieteiden maisteri valtio-opin oppiaineesta ja taitaa laaja-alaisen ajattelun. Hänen puoleensa kannattaa kääntyä, kun suurista kokonaisuuksista tulee löytää olennaisia oivalluksia. Susanna on opiskellut myös tulevaisuudentutkimusta, mistä inspiroituneena hän julistaa tulevaisuusajattelun ilosanomaa. Susanna nauttii viestinnästä yhteiskunnallisten teemojen parissa. Hän on työskennellyt opiskelijayrityksen sisällöntuottajana sekä tiedeviestintään erikoistuneessa viestintätoimistossa harjoittelijana. Susanna on omimmillaan toimiessaan tulkkina tieteellisen ja yhteiskunnallisen sisällön sekä näitä janoavan yleisön välillä.

Häh?

Susanna rakastaa yhteiskunnallista keskustelua ja joutuu varomaan, ettei viikonloput kulu vain rakenteellisista ongelmista jauhaessa. Arjen eskapismia hän harjoittaa selailemalla meemejä, urheilemalla ja kulttuuririennoissa ravaamalla. Susanna syttyy arjen visuaalisuudesta ja tilannekomiikasta.

Susanna uskoo, että poliittisessa keskustelussa tarvitaan kykyä maalailla myös utopioita.

Tältä kirjoittajalta

Luitko jo?