Siirry suoraan sisältöön

Tapio Anttila

Asiamies, Sitra

+358 (294) 618 283
Assistentti: Janika Skaffari

Kuka?

Tapio Anttila on Sitran asiamies. Sitran työjärjestys määrittää asiamiehen yliasiamiehen varamieheksi. Asiamies huolehtii Sitran mm. päätöksentekojärjestelmän toimivuudesta, johtaa puhetta Sitran johtoryhmässä sekä osallistuu hallintoneuvoston ja hallituksen kokouksiin.

Mitä?

Taustaa Tapiolta löytyy koulutusbisneksestä, pankkialalta, yliopistoista ja oikeusministeriöstä. Uran eri vaiheissa henkilöstön kehittäminen, koulutus ja fasilitointi ovat tulleet hänelle tutuiksi eri näkökulmista. Hän on väitellyt pankkien riskien hallinnan sääntelystä, mutta nyt juridiikka on jäänyt syrjemmälle. Työtehtävistä mielenkiintoisimmat ja haastavimmat Tapio löytää poikkiyhteiskunnallista strategiaprosesseista ja fasilitointikeikoista.

Häh?

Iltaisin ja viikonloppuisin hänet löytää usein jalkapallokentältä ohjaamassa Puotinkylän Valtin junioreita taikka pyörän päältä kiertämässä itäistä Uuttamaata. Kesät kuluvat Sipoon ulkosaaristossa. Siellä keskikesän leväkukinnat harmittavan usein estävät uimisen ja muistuttavat Itämeren tilasta. Tapio kirjoittaa blogia Monologia dialogista, jossa yhdistää kaksi intohimoaan: dialogin ja jalkapallon.

Tapio uskoo dialogiin, tulevaisuuteen ja – tietenkin – dialogiin tulevaisuudessa.

Tutustu Tapio Anttilan CV:hen.

Tältä kirjoittajalta

Luitko jo?

Mistä on kyse?