ihmiset

Veera Hyytiä

Projektikoordinaattori, Datatalouden tiekartta

Kuka?

Veera työskentelee projektikoordinaattorina Sitran Datatalouden tiekartta -projektissa, pohtien Suomen siirtymää reiluun datatalouteen palvelumuotoilun näkökulmasta.

Veera uskoo, että digitalisoituvan yhteiskunnan muutos edellyttää toimintatapojen uudistamista, jotta voimme paremmin mahdollistaa kestävää, moniäänistä ja elinvoimaista yhteiskunnallista kehitystä.

Mitä?

Veera haluaa edistää moniäänisyyttä ja lisätä ihmisten välistä ymmärrystä yhteiskunnallisessa keskustelussa. Hän on opiskellut muotoilua, johtamista ja projektisuunnittelua tanskalaisessa Kaospilot-yrittäjyyskoulussa.

Viimeiset viisi vuotta Veera on työskennellyt itseorganisoituvissa projektitiimeissä Tanskassa, Suomessa sekä Espanjassa.

Veera kannattaa pyytää paikalle, kun jotakuta tarvitaan fasilitoimaan, visualisoimaan, ideoimaan tai kiteyttämään rönsyilevää keskustelua.

Häh?

Vapaa-ajalla Veera saa paljon iloa käsillä tekemisestä ja pienistä kokeiluista palstalla, keittiössä ja keramiikassa. Veera uskoo, että tulevaisuudessa oppimisen yhteisöllisyys ja kokemuksellisuus korostuvat.