julkaisut

15 ratkaisua – Ratkaisu 100 -haastekilpailun ratkaisut

Ratkaisu 100 on Sitran järjestämä kilpailu, joka etsi ratkaisuja yhteen Suomen tulevaisuuden tärkeimmistä haasteista. Kilpailussa on kehitetty ratkaisuja, jotta ihmisten osaamista ja kykyjä voitaisi tunnistaa ja hyödyntää entistä paremmin.

Julkaistu

Haaste määriteltiin joukkoistamalla: tuhannet suomalaiset osallistuivat haasteen määrittelyyn joko ehdottamalla aihetta tai äänestämällä mielestään tärkeintä ongelmaa. Yhdessä valitsimme osaamisen Suomen tulevaisuuden kannalta tärkeimmäksi haasteeksi.

Kilpailun avoimeen ratkaisijahakuun vastasi 231 tiimiä: keksijöitä, tutkijoita, yrittäjiä ja kehittäjiä. Valitsimme mukaan 15 parasta ja tuimme niitä ideoiden kehittämisessä konkreettisiksi ja toteuttamiskelpoisiksi ratkaisuiksi puolen vuoden ajan.

Julkaisussa on esittely näistä 15 ratkaisusta.

Kilpailu huipentuu 16.11.2017 jaettavaan miljoonapalkintoon. Vaikka juhlimmekin voittajia, jokainen ratkaisu voi edistää osaamisen parempaa tunnistamista ja hyödyntämistä. Jos siis innostut jostakusta seuraavien sivujen ratkaisusta, sano se ääneen ja ota rohkeasti tiimeihin yhteyttä!

Voit myös tutustua ratkaisuihin ratkaisu100.fi-sivulla.

Julkaisun perustiedot

Otsikko

15 ratkaisua

Alaotsikko

...eli miten saada Kaikkien osaaminen käyttöön

Julkaisupaikka

Helsinki

Julkaisuvuosi

2017

Julkaisija

Sitra

Sivumäärä

20 s.

Mistä on kyse?