Live
Cleantech Forum Lahti
tapahtumat

Cleantech Forum Lahti

Tapahtuma tuo yhteen ympäristöteknologia-alan yrityksiä ja sijoittajia. Seminaari on IASP:n tiede- ja teknologiapuistojen 23. maailmakonferenssin ennakkotapahtuma.

  • 05.06.2006 klo 03:00 - 06.06.2006 klo 03:00

5. –6.6.2006
Sibeliustalo, Lahti

Cleantech Forum Lahti luo katsauksen Pohjoismaiden ja Itämeren alueen puhtaita teknologioita kaupallistavien yritysten rahoitukseen. Tapahtuma tuo yhteen ympäristöteknologia-alan yrityksiä ja sijoittajia, ja tarjoaa heille keskustelufoorumin ja mahdollisuuden aloittaa sijoitusneuvottelut. Cleantech Forum Lahti esittelee markkinoiden trendejä, ennakoi tulevia teknologioita ja esittelee sijoittajien näkemyksiä. Maantieteellisenä painopistealueina ovat erityisesti Pohjois-Eurooppa ja Luoteis-Venäjä.

Seminaarissa ovat puhujina mm. Euroopan investointipankin varapääjohtaja Sauli Niinistö, amerikkalaisen Cleantech Capital Group LLC:n johtaja Nicholas Parker sekä eurooppalaisia ympäristöteknologia-alan sijoittajia. Ohjelmassa on lisäksi ympäristöteknologiayritysten puheenvuoroja.

Foorumi on IASP:n tiede- ja teknologiapuistojen 23. maailmakonferenssin ennakkotapahtuma, joten osanottajia tulee ympäri maailmaa. Foorumin järjestäjinä ovat Lahden tiede- ja yrityspuisto (IASP ympäristöpuistojen koordinaattori), Suomen itsenäisyyden juhlarahasto Sitra ja Cleantech Invest Oy.

Seminaari on maksullinen. Seminaarin ohjelma sekä lisätiedot seminaarista ja rekisteröitymisestä löytyvät Cleantech Forum Lahden Internet-sivuilta, www.cleantechforumlahti.com »

Mistä on kyse?