Live
Finnsight-etkot: Ennakointi päätöksenteon tukena
tapahtumat

Finnsight-etkot: Ennakointi päätöksenteon tukena

Miten ennakointia hyödynnetään julkisessa päätöksenteossa? Millaista on ennakointi meillä ja maailmalla? Missä olisi erityisesti parannettavaa? Tervetuloa keskustelemaan ennakoinnin roolista päätöksenteon tukena.

ILMOTTAUDU 23.10. mennessä

Keskustelemassa ovat Leah Zaidi (Accelerated by Design), Maciej Krzysztofowicz (EU Policy Lab) ja Burkhard Auffermann (Tulevaisuuden tutkimuskeskus). Leah Zaidi on palkittu futuristi ja tuo keskusteluun kokemuksia työstään eri toimijoiden kanssa. Maciej Krzysztofowicz kertoo komission Foresight Competence Centrestä ja sen roolista eurooppalaisen ennakoinnin tukemisessa. Burkhard Auffermann avaa suomalaista näkökulmaa Kansallinen ennakointi 2020-hankkeen perusteella. Keskustelun juontaa Sitran tulevaisuusasiantuntija Mikko Dufva.

Tilaisuus järjestetään kansallisen ennakointiverkoston Finnsight ennakointifoorumin yhteydessä, mutta siihen voi osallistua, vaikka ei olisikaan tulossa iltapäivän Finnsight tapahtumaan.

Tilaisuutta voi seurata suorana lähetyksenä verkon välityksellä ja myöhemmin tallenteena. Linkki verkkolähetykseen päivitetään tapahtumasivun yläreunaan ennen tilaisuuden alkua.

Tilaisuus on englanniksi.