Live
Gaia-X Summit 2023
Seminaari

Gaia-X Summit 2023

Euroopan johtavat datatalouden asiantuntijat kokoontuvat neljännen kerran Gaia-X-Summitiin 9.–10. marraskuuta. Gaia-Xcelerate-kokoontuminen järjestetään Espanjan Alicantessa, jossa esitellään tähän mennessä saavutettuja konkreettisia edistysaskelia ja matkaa kohti verkottunutta ja digitaalista tulevaisuutta.

  • 09.11.2023 klo 09:00 - 10.11.2023 klo 15:00
  • Alicante, Espanja

Tapahtuman ohjelma käsittelee esimerkiksi avoimuuden ja luottamuksen rakentamista Gaia-X Digital Clearing Housen (GXDCH) avulla. Lisäksi Gaia-X European Association for Data and Cloud AISBL:n hiljattain nimitetty uusi toimitusjohtaja Ulrich Ahle kertoo Gaia-X:n vision keskeisistä näkökulmista sekä Gaia-X:n strategiasta.

Tapahtuman osallistujilla on mahdollisuus tutustua Gaia-X-yhteisön saavutuksiin ja verkostoitua alan asiantuntijoiden kanssa. Ohjelma sisältää puheenvuoroja, työpajoja ja paneelikeskusteluja.

Huomaathan, että tapahtumaan voi osallistua vain paikan päällä.

Tapahtuman järjestää Gaia-X European Association for Data and Cloud AISBL, joka on Gaia-X:n organisaatiorakenteen ydin. Gaia-X:n tavoitteena on luoda datan jakamisen ympäristö, jossa dataa voidaan jakaa ja säilöä datan omistajien ja käyttäjien oikeuksia kunnioittaen.

Mistä on kyse?